voetbalwinkel - voetbal bij voetbalwinkel - fc twente voetbal shirt

Voetbalwinkel's wetenswaardigheid
Het FC Twente shirt is een van de mooiste shjrts van Nederland. Epy Drost, Manuel Sanchez Torres, Theo Pahlplatz en Kick van der Vall droegen het. Toen Twente in 1983 voor het eerst in haar bestaan degradeerde, slaagde het er gelukkig in meteen weer terug te keren in de Eredivisie. Sanchez Torres had daarin een groot aandeel. In de wedstrijd tegen VVV gooide hij zijn FC Twente shirt uitzinnig van vreugde na een doelpunt in het publiek. Destijds gaf de scheidsrechter daar nog geen kaart voor. Het publiek in vak Q van het Diekman gaf na enkele minuten het shirt terug en de Tukkers konden hun terugkeer naar de Eredivisie voortzetten.

ALLES OVER VOETBALSCHOENEN KLIK HIER   

keeperhandschoenen, ballen, scheenbeschermers klik hier   

voetbalschoenen bestellen bij kitbag klik hier

voetbal bij voetbalwinkel.nl, de meeste én mooiste voetbalshirts

favorieten voeg voetbalwinkel.nl toe aan jouw favorieten    nieuwsbrief nieuwsbrief
 Ajax badhanddoek Ajax merchandise Ajax shop Ajax fc Ajax dekbed Ajax vlag Ajax sjaal      voetbalschoenen kopen? klik hier voor advies   'één van de mooiste voetbalboeken ooit!'  10 weken Voetbal International voor 13,50 voeg voetbalwinkel.nl toe aan jouw favorieten     scheenbeschermers   keepershandschoenen  fanartikelen   ek portugal 2004  voetbalboeken   binnenkort ook voetbalreizen , online voetbalschoenen kopen en een nieuwe site and voetbalwinkel in english
6 keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Info over nieuwe voetbalschoenen, testen van voetbalartikelen en aanbiedingen: klik dan hier!